Friday, February 20, 2009

Republished : Tonton Lagi + clip video

Tak selalu aku tengok wayang tapi entah kenapa bulan ni macam kerap lak. Mungkin disebab tarikan 2 filem itu yg membuatkan aku tertarik tarik ke panggung selain dari tarikan tangan ppl hse aku. Filem Ong Bak 2 dan Geng Upin Ipin memang filem yg aku tunggu2 tapi yg lainpun aku tunggu jugak...arghhh enoughhhhh! Yahudi semua tu boikot, beli cetak rompak je cukup padan muka diorang tak leh buat duit....hihihi.

Aku nak ulas sikit ttg filem Ong Bak 2 ni apa yg boleh aku katakan, aksi lawannya memang hebat dan gempak. Dan bagi aku seni lawannya yg paling hebat compared to other heroes yg sejawatan dgnnya. Mmg aku suka sgt skil gaduh hero Thailand ni lebih2 lagi bila dia belasah org guna kepala lutut terbangnya...huhhh kalu kena pasti kojol punya.

Tetapi dalam Ong Bak 2 ni jalan ceritanya agak membosankan dan endingnya yg anti klimaks...tergantung, hero kena tangkap dan dihukum bunuh pastu tetiba tunjuk muka hero berjambang dok dlm hutan...nak sambung lagi la tu gamaknya. Apapepun aku bagi 4* utk filem ni. Lepas ni no more wayang2. 


Lagi scene yg wa sempat rompak buat tontonan kengkawan...hehehehe
Sepatutnya clip video ni masuk sekali semalam tapi disebabkan oleh masalah  teknikal maka aku repulished hari ini.

7 comments:

Anonymous said...

kalau nak buat kelakar kita kena pandai main ngan mimik muka tau.lg satu nada suara kena jelas.tone kena selesa.pas 2 aku nak pinjam camera SLR kau.kalu dah pandai guna camera tlg tangkap gambar aku ngah tdo...buleh kerr

corneamelayu said...

oit lusa tumpang !!!

Anonymous said...

aku pon nak tumpang gak....

hedgebeewhy said...

Anon
hoi! lu cita apani? sape yg nak buat kelakar? sape lu wa nak ambek gambar!

cornea
orait...lu dah ready fizikal dan minda ke?

Anon
nak tumpang gi rumah tumpangan!

the elf said...

hby,

anon itu menghiburkan lah.hahahah wahai abg2 ku pegi Janda baik buat baik berpada2 ok. Good luck. May u lose the bet that u created.

i can smell the kari kepala ikan kampung attap already...muahahahahahahahahhaha

Anonymous said...

the elf
baik sangat ke janda tu.senin ni nak ajak u g makan kat kg atap.kari kepala kambing

hedgebeewhy said...

the elf
hahahha...mari kita tgk sape yg kena!

There was an error in this gadget

bg

My Blog List

HEDGEBEEWHY PHOTOGRAPHY

About Me

My photo
Aku adalah aku, hanyalah seorang hamba Allah yang sentiasa mengharapkan keredhaanNya. Sesungguhnya aku seorang hamba Allah yang banyak kekurangan dan aku sentiasa mencuba untuk mencari cahayaNya.

Followers

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Visited