Saturday, February 21, 2009

Pra Fotografi

Siang tadi aku sekeluarga buat sesi pra fotografi di Taman Botani, Putrajaya. Kiranya warmup session la sebelum aku berangkat ke Photocamp 4 Isnin ini. Asalnya plan kami nak datang ke situ pagi, sebelum matahari pacak atas kepala, tetapi disebabkan keterlanjuran tidur, kami sampai lebih kurang jam 12.30 tghari. 

Nurul dan Qis bergilir gilir jadi model aku, berdiri, duduk, baring, panjat, gatal, panas, dahaga dan berbagailah . Dan kadang2 Qis buat hal merajuklah, merengeklah pasal dia kata papa asyik ambil gambar mama je...mana ade!

Beberapa jam kemudian adik aku dan wifenya Amer dan Effapun datang joint kami disitu. Diorangni gila fotografi jugak macam aku cuma bezanya aku belum ada kamera sendiri lagi, dia dah ada canon 450D. 

Inilah 15 dari 470 kpg gambar hasil yg aku tangkap. Nak komen? komenlah...

















7 comments:

the elf said...

boleh di perbaiki lagi....hahahahaha....aksi poyo kurang hebat lah. model cantik.sekian

Anonymous said...

nak keje ngan awk buleh jd model x berbayar...
the elf.
hari ne awk g mane ek.

hedgebeewhy said...

the elf
time kaseh

anon
nak jadi model? boleh tapi mesti kena tahan maki!

aYu said...

bobong cakap gambar bagus..ada team work ngan model.
x macam kitaorg bobong baru snap gambo, gua dah blah..panass jer member hihihi

Anonymous said...

bobong tu sape lak

hedgebeewhy said...

ayu
model tu kena shoot tempat sejuk2 je.

anon
bobong tu hubby dia la, betul tak bobong?

school of thoughts said...

anon sapa ek?

anyway, aku ske kebanyakan gambar ko. for a start, buleh la ni... erk. nanti ko amik gambar aku dgn aryssa dengan bini dan anak ko. 4 girls - sume yang ske berposing!!

There was an error in this gadget

bg

My Blog List

HEDGEBEEWHY PHOTOGRAPHY

About Me

My photo
Aku adalah aku, hanyalah seorang hamba Allah yang sentiasa mengharapkan keredhaanNya. Sesungguhnya aku seorang hamba Allah yang banyak kekurangan dan aku sentiasa mencuba untuk mencari cahayaNya.

Followers

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Visited