Sunday, February 8, 2009

RM1000 untuk pelawat HBY yang ke-1000!

Aku baru jer terpikir nak announce siapa pelawat blog aku yang ke-1000, aku akan bagi RM1000. Tetapi alangkah malangnya anda semua kerana bertuahnya aku pasal akulah pelawat yang keseribu itu. Ini bermakna wang itu akan digandakan kepada RM2000 untuk pelawat yang ke-2000. Jadi apalagi visitlah banyak banyak blog hedgebeewhy moga anda akan jadi pemenang yang bertuah itu. Note RM1000 sebanyak 2 keping telah disediakan untuk pemenang!!!

So what are you waiting for? Hurry up and be a winner!!!

Ready to download, jika anda pelawat yang ke-2000! Oh ya...pastikan anda download 2 kali saja tau (RM2000) jangan lebih.

3 comments:

arghzernol said...

woitt... mane dapat note RM1000 tu.. kalu ada lg mau harga dia dah jadi beribu ribu.. mahal tu ooo...

school of thoughts said...

buleh ke letak cenggitu je tak de tulis "contoh"? nanti ko kene saman kang bang...

hedgebeewhy said...

arghzernol
nak ke...nanti aku emailkan kat ko. Berapa keping ko nak?

SOT
kalu dia saman aku, aku saman google, pasal google yg simpan note tu...hehhe

There was an error in this gadget

bg

My Blog List

HEDGEBEEWHY PHOTOGRAPHY

About Me

My photo
Aku adalah aku, hanyalah seorang hamba Allah yang sentiasa mengharapkan keredhaanNya. Sesungguhnya aku seorang hamba Allah yang banyak kekurangan dan aku sentiasa mencuba untuk mencari cahayaNya.

Followers

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Visited