Thursday, February 12, 2009

Lunch Bergambar

Kata Asnol blog aku takde gambar, tak best. Jadi entry aku hari ini aku bubuh gambar.

Malas la nak citer...stret to the point. Tadi kami lunch kat Restoran Nasi Kandar Haji Ibramsha, Jalan TAR. 

Kami masuk ikut pintu belakang, buat spotcheck.


Aku dgn wajah happy dapat makan nasi kandar. Cuba teka yang mana aku?

Lauk aku...ayam dan sotong adalah lauk aku, lauk kegemaran aku.

Abg Pojie dan Osman...berlumba sape habis dulu. Tengok mata Asnol, walaupun dalam pinggannya dah ada popodum tapi cuba nak ambil lagi popodum wakaf...asnol...asnollll!

Tuan manager...antara pelopor nasi kandar yang masih wujud. Zul, racer yang hati kering (ikut kata abg pojie la)

Azmi...bukanlah penggemar nasi kandar...makan kerna terpaksa. Beliau penggemar nasi ambengg.

Menang bersama...first time datang ke situ. 

Licin...bukti betapa sedapnya nasi ini.

Dapurnya...kami masuk melalui dapur yang jarang dibenarkan oleh Restoran Nasi Kandar. Tetapi tidak di sini...terbukti bersih, no spender no stokin....macam no women no cry...

Hasilnya...terlebih makan kas kas.

Kami pulang dgn penuh kepuasan sambil menyanyi beramai ramai dalam keta...puulang marilah puulang...marilah puulang...bersama samaaaaa....heiii...

8 comments:

the elf said...

oh, ingat p makan kat pusat islam. Poyo je nak 'hon-hon' org. dah la p makan tak ajak lak tu. patut la bau kari je tadi.

arghzernol said...

sampai lar nie aku pening langau lg, penangan kas kas campur kari2 yg tah apa2 tah, kuah ayam kicap yg tak rase kicap pon.. Anyway mmg sadap klu nak banding kat Al Kudus.. arrgghh..Ayam goreng Kg atap tatap dihati..

hedgebeewhy said...

the elf
alah...diapun gi makan tak ajak kita. hon-hon? biasala bawak keta besar...honla keta kecik buatan malaysia ...hihihi

zernol
ko tak sukela pasal mamak tu tak sayang ko mcmana makcik pusat islam tu sayang ko....hahaha

Hidemichimomotani said...

Hahaha...Aku rasa time balik tu mesti sampai cepat sampai pasal buka enjin turbo!

school of thoughts said...

sampai hati korang tak ajak saya makan.. saya juga penggemar makan. apa2 makanan saya makan. kecuali bukan makanan dan makanan haram. LAIN KALI AJAK LA AKU!!
Oh, nanim, pun sama. makan kat luar tak ajak saya. AJAKLA saya yg tidak berkenderaan ini. Nanti saya tong2 duit minyak kete.
"sesi luahan rasa penggemar makan << sbb tu badan anak dia gebu >>

MASSUPI said...

Erm... sedapnya... next pi jangan lupa kat aku nak kirim.. lama tak pekena nasi kandaq ni.. maklumlah semenjak masuk group aerobic dan diet ni kena jaga makan tapi gambar lu memang meranapkan kimanan nafsu makan ..kalau dapat ayam goreng , soting dan telur ikan memang terbanglah lepas tu

hedgebeewhy said...

momotani
huhhhh...memang laju...turbo dia 8 horse power!

sot
bukan tak nak ajak tapi segan nak ajak...heheheh

massupi
nak kirim? no hal lahhh...

aYu said...

huh!! makan x hengat.. siap ngan bos, bos & bos aku skali terjebak ngan nasi kandar..
p/s: abg nanti tolong ingatkan en.azmi utk tapaukan kat gua skali..hahahaaaahaha

There was an error in this gadget

bg

My Blog List

HEDGEBEEWHY PHOTOGRAPHY

About Me

My photo
Aku adalah aku, hanyalah seorang hamba Allah yang sentiasa mengharapkan keredhaanNya. Sesungguhnya aku seorang hamba Allah yang banyak kekurangan dan aku sentiasa mencuba untuk mencari cahayaNya.

Followers

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Visited