Thursday, June 25, 2009

Chakkk!!!

Melihat akan wajah anak hilang segala masalah, tension dan stress. Lebih-lebih lagi kalau anak yang masih digelar baby ni. Inilah saat-saat yang ditunggu-tunggu oleh aku untuk boleh bermain-main dengannya. Kalu sebelum ni buatlah muka macamana kelakar sekalipun tapi dia pandang tanpa ada apa-apa perasaan pastu jeling ke tempat lain. huhh!...sombongnyeee.

Tetapi sekarang ni dah mula kurang sombongnya tu. Dah ada respon sikit. Cuma bunyi ketawa tu masih belum kedengaran lagi. Takpe, mungkin seminggu dua lagi kot.

Saturday, June 20, 2009

Hari Selebriti Bersama Aku


Aku & Hasnuddin


Aku & Wong Wai Hoong


Aku & Malek Nor

huhhh...aku rase lately ni aku sungguh glamor...ada je celebrity nak bergambo dgn aku. Walaupun aku ni taklah suka sangat bergambo tapi demi untuk tidak menghampakan diorg...aku on aje.

Minggu lepas aku bergambo dgn pengasas adanfoto iaitu En Hasnuddin. Sebenarnya aku attend course dia di shah village hotel berhampiran amcorp mall, course event photography. Kelasnya satu hari je. Banyak jugak la ilmu photography yang aku dapat darinya. Course ini hanya fokus macam mana nak ambik gambar2 event seperti seminar, launching, makan malam dan yang sama waktu dengannya.

Minggu ni plak aku bergambo dengan pemegang rekod baru Guinness Malaysian Record, "48 hours Cycling Marathon" iaitu Wong Wai Hoong. Aku kena cover event ni di sooka sentral. Sempatlah aku mempraktikkan apa yang aku belajar dari adanfoto tu.

Lepas tu plak aku bergambo plak lagi dengan Juara Mr Asia sebanyak...tak ingat berape kali iaitu Malek Nor, pun di sooka sentral. Malek ni kelakar orangnya, badan dia dah tak seindah dahulu...boroi. Aku rase sungguh bertuah dapat bergambar berduaan bersebelah-belahan dengan mereka itu.

Sunday, June 14, 2009

Orang Duit

Inilah muka muka yang menjaga duit di BSD. Tanpa mereka pincanglah syarikat tapi kalu tanpa syarikat goncanglah mereka. Jadi antara mereka sama sama penting. Gambar ni diambil bukan tujuan suka suka tapi atas permintaan pioneer kat situ, incik asnol. Dia mintak aku buat kad pasal haritu adalah hari terakhir budak budak praktikal iaitu eddy, wawa dan liza tapi last day liza 30 jun nanti. Diorang buat farewell party untuk 3 orang tu. Makan pizza hut tuuuu...dah lama aku tak makan pizza sejak aku memboikot product yahudi ni tapi oleh kerana orrrangggg belanje ... jadi aku makan dan makan.

There was an error in this gadget

bg

My Blog List

HEDGEBEEWHY PHOTOGRAPHY

About Me

My photo
Aku adalah aku, hanyalah seorang hamba Allah yang sentiasa mengharapkan keredhaanNya. Sesungguhnya aku seorang hamba Allah yang banyak kekurangan dan aku sentiasa mencuba untuk mencari cahayaNya.

Followers

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Visited