Saturday, September 20, 2008

5 tabiat buruk anda time sekolah...
1. suke conteng kulit kepala member dgn pen...
2. pernah sekali ponteng tapi lepas tu  menyesal pasal tak tau nak gi mane, saje nak try
3. curi balik 1 jam awal. time tu dah hujung tahun, kami bertiga balik panjat pagar blakang skolah tapi 100m kemudian kantoi, cikgu kejar kami ngan motor...kakaka bodoh sgt rasenye
4. tak buat homework. kena ramai2 junjung kerusi pusing satu bangunan dari tkt 1 smpai 4. tuuuhan saje yang tahuuuu peeeerasaankuu...
5. tak pernah pegi cek gigi, kan time skolah dulu ada klinik bergerak dtg skolah buat rawatan gigi.

3 favourite subject anda...kenapa?
1. Seni Lukis. glamor, lukisanku selalu jadi perhatian kengkawan. cikgu siap tampal kat blakang kelas lagi
2. History. cikgu cantik...
3. P.J tapi kekadang bengang sgt bila tak ade ape2 aktiviti...cikgu takdelah, bola takdelah

3 subjek yang anda tidak suka...kenapa?
1. english pasal dah terror sgt sampai tak boleh diajar...skang padan mukeee... ada english day la pulakkkkk...
2. sivik tak tau apa blajar...
3. Geography. suara cikgu yang mengajar mcm mendodoikanku utk tidoo..zzzzzzzzzzzzzz

Menarik pada kamu???
emmm..entah la...lu pikir la sindriiii

Kamu paling suka?
Suka berangan nak tu, nak ni. nak jadi mcm tu, nak jadi mcm ni.

Anda tidak boleh hidup tanpa?
Apalagi...nyawala...

Setiap malam sebelum tidur, siapa yang anda hubungi?
Allah...baca doa ke apeke sebelum tido.

Thursday, September 4, 2008


Majlis Sirim Industri @ Sunway Hotel.

Aku & Nasi Kandar


Kalau nak tau, aku ni penggemar nasi kandar no 1. Kalau kat KL ni hampir semua pelosok aku dah pegi dan makan tapi org kata nasi kandar paling best skali kat Penang. So aku pun simpan impian utk ke Penang lagipun itulah satu2 nye negeri yang aku blum jejak...kire oversea la gak tu. Kalau tak silap ni gambar awal tahun ni, mase gi site visit Penang Sentral. Kata nyok (member kat sana) Line Clear ni antara yg paling popular. Akupung dgn penuh bangga bergambo depan kedai tu. Kalu tengok tempatnya..alahai ..celah lorong jer, kebersihannya wallahualam. Yang penting aku tak sakit perut sudah...Lauknye oklah best...saya bagi 4 bintang.
Helmi bos Penang Sentral yg shoot gambar ni, tengok signagenye jer wa dah telan ayak liuq...gluupp...

2008 MRCB RACE


Yuzle dengan bersemangat menyusun strategi
masa kat dalam Simphony Hall sebelum flag off.

Sebenarnya inilah saat yang membawa kejayaan team kami iaitu buat ketupat. Azmi & Asnol sebenarnya pakar ketupat yang pernah menggondol "Juara Ketupat Sepanjang Zaman" ketika masing-masing pernah mewakili kampung Muar & Chemomoi.

Bayangkanlah sebelum kami sampai kat check point ni, kedudukan kami no 13.
Oleh kerana dek terrornya 2 makhluk ni terus kami bersekedudukan di no 5.


Ini lagi satu makhluk pakar yang hampir pupus. Pasal tulah kami amek mamat ni join team kitaorg. Sekali celup jer dah dapat batu jemala tu.

Seksi tak..? Baju & seluar yang dia pakai tu memang dibuat khas untuk acara ni.
Dari no 5 kami naik 2 lagi anak tangga...no 3. Syabas baby.....


Kat sinilah kami kantoi...pasal no gerai tu punye pasal. Kami buang masa cari no tu...rupe-rupenye dia terbalikkan no tu...Azmi sekali lagi menyelamat team kami, dia yang jumpe. Tapi ada satu team tu (Boyz 3 women) bukan nama sebenar...tak jumpa clue tu tapi terus jalan pastu buat panggilan hayat...hihihi
Dari no 3 jatuh no 6. Team HMA sudah cantas kami...


Biasalah...asal ada je kerja-kerja seni, akulah yang kena buat.
Cantik tak...?


Makan kopok lekor...kami kena uli, rebus dan makan kopok tu panas-panas. Wa berbulu-bulu jer ngan spesis yg nak pupus tu. Sebelum start race ni punyelah dia pukul canang...pakar pemakanan lah, ape saje bagi dia boleh telan, tapi at last aku ngan Asnol je yang makan bersungguh2. Yang mamat 2 org tu makan ala ala pengantin gitu...


Aku dgn skill tersendiri..ini sebenarnya acara terakhir. Kami dapat overtake boyz 3 women tu...last checkpoint kami sampai no 5....Ada banyak lagi game sebenarnye yg kami takde gambo...macam rock climbing (wa sindri panjat), Bukak padlock dan macam2 lagi lah...


Malam dinner... selepas award ceremony.


Asnol dengan gaya terkini...gembira sakan akhirnya team kami naik stage gak...kami menang no 3. Dapat RM2,500...syukurrrr


HMA, Mazli & Tarmizi...mintak nak bergambar ngan kitaorg...


Sebelum balik kami singgah kat ...alamak lupe lak name tempat tu, kami makan rojak ayam...sedapppp. Yati belanja...kami paksa dia belanja pasal dia menang no 1...heheheh


video


There was an error in this gadget

bg

My Blog List

HEDGEBEEWHY PHOTOGRAPHY

About Me

My photo
Aku adalah aku, hanyalah seorang hamba Allah yang sentiasa mengharapkan keredhaanNya. Sesungguhnya aku seorang hamba Allah yang banyak kekurangan dan aku sentiasa mencuba untuk mencari cahayaNya.

Followers

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Visited