Tuesday, February 17, 2009

Apa Nak Jadi?

Apa nak jadi dengan aku punya family...mula mula dulu aku sukak sukak tetapi nak cipta rekod punya pasal, hari hari aku dok depan laptop aku...

Akibatnya...

Aku punya people house (Orang Rumah la...) sudah bising...waduhhhh...aku cakap nak cipta rekod nanti abg boleh masuk dlm Malaysia Book of Record pastu abg dpt title "Datuk"...pastu abg jadi glamour... pastu sape yang senang?....sayanggg jugakkk...hehehe

Tak puas hati dgn aku, ppl hse pun buat jugak belog dia...namanya catbunge. Dia pulak dok layan depan laptop aku, nasib baik aku ada lagi satu Mac, so takdelah menganggu sangat. 

Tak habis di situ saje...

Anak aku, Qistina...pun nak blog jugakkkkk....merayu rayu...merengek rengekkk...nak blog. Mas alahnya faham ke apekejadahnya guna blog tu. Sape nak updatekan? sape nak bace? Huhhh...fening... feninggg. Skang ni ppl hse aku tgh createkan blog untuknya. 

Jadi.... tungguuu... akan kehadiran blog tercelaru tahun ini!

Inilah gara gara aku...satu rumah dah jadi meroyan blog...Apa nak jadi...?

8 comments:

school of thoughts said...

jadi, tina la yg akan update blog ko ye masa ko gi photo camp?

liyana said...

ahaha..meroyan blog ye...hebat2.. 1st time dgr 1 family meroyan blog..ihihi..mmg leh masuk m'sia book of record

arghzernol said...

hemmm... nasib baik ppl house aku rabun IT (sebenarnya malas nak anik tau) klu tak mau masam muka ngan aku nie... tapi alassan kena kukuh... ada kerja nak buat so kena layan sesorang jer lah...
isk... seram nye klu ppl tau pasal IT nie...

hedgebeewhy said...

sot
mana boleh soh tina updatekan...mustila aku sendiri baru ada thrillll....

Liyana
Betol ckp ko tu...aku nak masukan dlm MBR...meroyan blog.

Arghh
Aku payah ckit psl ppl hse aku ni kalu lelama sgt dpn pc dia akan dtg buat spotcheck....arghhhhh

Hidemichimomotani said...

hahaha...nasib baik xde org gaji!

the elf said...

wahai hby,

boleh ke update dr janda baik tu????? yg penting kne gune gadget sendiri, gadget fasilitator tak leh pakai. paham?

corneamelayu said...

sesuatu yg kena pikir cara cmana nak update blog sepanjang ada kat janda baik tu...yg pasti kompom xde 3G..hehe...mungkin schedule blog posting feature bleh pakai kot...ops...pertandingan ni nampak mcm dah x valid, melainkan korang buat undang2 x bleh guna scheduled blog posting laaa...

hedgebeewhy said...

the elf
tak kira gadget sape yg penting blogku updated...story dari kepala aku....paham?

cornea
pertandingan ini aku yg cipta so undang2nyapun aku boleh cipta ikut kesesuaian aku yg penting updated...tul tak?

There was an error in this gadget

bg

My Blog List

HEDGEBEEWHY PHOTOGRAPHY

About Me

My photo
Aku adalah aku, hanyalah seorang hamba Allah yang sentiasa mengharapkan keredhaanNya. Sesungguhnya aku seorang hamba Allah yang banyak kekurangan dan aku sentiasa mencuba untuk mencari cahayaNya.

Followers

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Visited