Thursday, November 12, 2009

Kuchie-kuchie chak!!!

Chak chak chakkkkkk!!!

Dah 6 bulan, kuat makan dan suka tido kat port baru....bilik bawah, nyenyak tanpa gangguan. Sebelum ni tido kat living hall, jap2 bangun. Pantang nampak org makan...mulut mula mengecap dan buat muka simpati...dgn harapan org suap sikit. Dah pandai gerakkan walker kedepan tapi masih belum pandai mengisut...(betul ke mengisut?). Bila nak tido dia dodoikan diri sendiri.
oh ya! yang paling best perkataan pertama dari mulutnya....PAPA....APPAA...sambil merenung mata kearah papanya. Yesssss!

Monday, November 2, 2009

The Mysterious Tree

 

Dibawah pokok ini ada kuburan dan punyai begitu banyak sekali dahannya dimana setiap dahannya seperti ada tiang yang menongkatnya. Ketika kami menyenep gambarnya, gambar over expose walaupun settingnya biasa2 saja. Tiba2 kamera kami terus jam gitu. Tiba2 juga bulu roma si amer naik satu badan. Namun kami teruskan jugak menyenepnya sehingga terhasil gambarnya. Syukur tiada apa2.
There was an error in this gadget

bg

My Blog List

HEDGEBEEWHY PHOTOGRAPHY

About Me

My photo
Aku adalah aku, hanyalah seorang hamba Allah yang sentiasa mengharapkan keredhaanNya. Sesungguhnya aku seorang hamba Allah yang banyak kekurangan dan aku sentiasa mencuba untuk mencari cahayaNya.

Followers

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Visited