Sunday, February 15, 2009

Shuffling!

Kami tak pernah bershufflepun depannya...dan kami tak pernah berceritapun tentangnya...dan kami tak pernah lihatpun dia tengok shuffle...

Aleh2 kemanapun kami pergi...asalkan berjalan kaki...dia akan shuffling tanpa mempedulikan alam sekitar. Tapi shufflenya ala2 je...mana belajar aku tak tahu. Tanya dia...dia kata blajar sendiri...hebattt! 

Shuffle di kaki lima...


Shuffle di rumah...


Di pasar malampun dia shuffling....aduh!


Sebenarnya ada lagi di beberapa tempat lain yang aku segan nak record seperti di Alamanda, Restoran Mamak dan beberapa tempat lain.

7 comments:

school of thoughts said...

aku rasa macam tarian 4u2c je dulu. yeke ni?

arghzernol said...

kau antar kat Tom Tom Bak jer lah...

corneamelayu said...

arghhh...kenapa la shuffle ni bleh wujud??!!..

Anonymous said...

saya cadangkan shuffle ni kita jadikan acara tetap masa staff gathering yg akan datang.kita request encik coo buat sblm berucap. misti sum org kagum!

hedgebeewhy said...

sot
musti ko ni dulu peminat 4u2c yg fanatik.

argh
urghh...stakat kat tepi jln mmg la brani anak aku ni.

cornea
entah la labuuuu...oii demam lagi ka?

anon
aku stuju tapi aku cadangkan ko yg cadangkan kat dia..amacam...ada brani?

corneamelayu said...

gitu la nmpaknye...

liyana said...

ahaha..adegan shuffle di pasar mlm xagak-agak..chumel bangat

There was an error in this gadget

bg

My Blog List

HEDGEBEEWHY PHOTOGRAPHY

About Me

My photo
Aku adalah aku, hanyalah seorang hamba Allah yang sentiasa mengharapkan keredhaanNya. Sesungguhnya aku seorang hamba Allah yang banyak kekurangan dan aku sentiasa mencuba untuk mencari cahayaNya.

Followers

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Visited