Monday, February 9, 2009

Geram!!!

Geram 1
Aku geram pasal aku tak tahu nak update apkebendenya. Nak upload video clip...video clip error plak.

Geram 2
Geram masih belum dapat beli camera tapi aku dah decide nak beli Nikon pasal tengok Cornea punya camera aku rasa memang Nikon best. Dari dulu lagipun mmg naluri aku kata Nikon. Nak nak lagi masa nak beli camera Cornea tempoh haripun semua yang kat kedai uncle tu termasuk cicak dan lipas kata Nikon best. Cuma aku belum decide antara D80 atau D90. Tengoklah nanti....

Geram 3
Geram kepada geram 1 dan 2...

Yeayyy!!! akhirnya aku berjaya mengupdate untuk hari ini....janjiii update!

5 comments:

the elf said...

ya betul
janji update. aida tak update lagi untuk harini. kita nantikan kesudahan nya

corneamelayu said...

kalau masyuk...sambar je D90...hehehe...bila nak bagi nama team ni?...heheh...

school of thoughts said...

hampeh. sungguh hampeh. tapi menjawab kpd soalan ko, ye, nikon mmg kamera yg best. meskipun takat kamera auto. aku mampu amik gambar bertaraf professer... kehkehkeh...

elf: sudah, sudah ku updatekan...

Hidemichimomotani said...

Aku geram la kat ko pasal naluri kita terhadap Nikon sama!

hedgebeewhy said...

the elf
kesudahannya aida update jugak...

cornea
namanya kita dah adakan...tungguuuu...

sot
ya ..ko mmg dah update!

hide
jangan la geram bang...sayang la...hihihi

There was an error in this gadget

bg

My Blog List

HEDGEBEEWHY PHOTOGRAPHY

About Me

My photo
Aku adalah aku, hanyalah seorang hamba Allah yang sentiasa mengharapkan keredhaanNya. Sesungguhnya aku seorang hamba Allah yang banyak kekurangan dan aku sentiasa mencuba untuk mencari cahayaNya.

Followers

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Visited