Sunday, February 22, 2009

hari pertama


5 comments:

Hidemichimomotani said...

Jangan lupa bila jumpa nnt kim salam kat Janda yang baik tu yer...
Oh ye...kim salam juga sama Nik Fauzi!

the elf said...

perghhhhhhhhhhhh!!!! haram jadah tul lah. ade pulak 3G. baru ingat dah kalah. saye ngan aida dah nak start buat lagu loser dah.

ape2 pon, enjoy la ye. kem salam kat kawan abg yg nama nik tu. huhuhuhu

Anonymous said...

wasalam sy pon nik gugak.x sangka ada gak peminat dlm blog ne.
gelang si paku gelang
gelang si rama-rama
jom pulang g buat keje ler....

school of thoughts said...

aiseh... ada line ke kat janda baik? saya gi masa usha nak wat kenduri kat d ark tempohari yang panjang, takde pulak line... naseb mu baik bang... selamat belaja... nanti citer2 kat aku yg penah ada kamera dan tau buat depth of field sahaja. malu!!

Anonymous said...

mu belajar ngan janda baik ker..

There was an error in this gadget

bg

My Blog List

HEDGEBEEWHY PHOTOGRAPHY

About Me

My photo
Aku adalah aku, hanyalah seorang hamba Allah yang sentiasa mengharapkan keredhaanNya. Sesungguhnya aku seorang hamba Allah yang banyak kekurangan dan aku sentiasa mencuba untuk mencari cahayaNya.

Followers

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Visited