Friday, January 30, 2009

Aku nak cipta rekod!

Hi kawan kawan blogerz, disini aku nak buat pengumuman yg aku akan buat satu kerja yg tak seberapa gila. Tapi akan sedikit membebankan hari hari aku. Entah apahal aku tak tau tapi mmg tetiba terghairah plak aku nak buat benda ni.

Nak tau apakebendanya....?

Mulai 1 februari sehingga 28 februari 2009 yaitu selama sebulan, aku akan mengupdate blog aku setiap hari berterusan sepanjang bulan februari tu.

Tak kisah berapa kali sehari aku post dan apa critapun asalkan aku tak miss walaupun satu hari.

Tujuannya sukak-sukak.

Habuannya, aku akan dapat gaji aku hujung bulan tu...hehehe

Cabaranya, 23,24 dan 25 februari ni aku ada Photocamp yg confirm tak bleh balik rumah dan mungkin tiada access internet, namun aku tetap sahut cabaran mu Hezri.

Aku juga cabar bloggerz yg ada kat link aku tu utk turut serta, kita celen sapa kalah dia kena belanja makan kat kg atap...amacam ada brani?

Monday, January 26, 2009

santai


lihatlah kesantaian aku disini, menghirup udara segar, mendengar gelak riang anak anak kecil di kolam renang....

last day




hari ini last day kami kat sini, jap lagi dah nak check out...arggghhhh bosannnn, sok dah nak keje....malasnyeeee.

Kami dah 2 malam kat sini, family aku, adik, kakak & mak. Ok la sonok gak sekali sekala tugeder geder macam ni. Kami dok satu aptment 3 bilik.

aku nak test




Aku saja nak test try tegok post guna E71 pasal skang ni aku kat main lobby Ilham Resort PD. Kami
Aku
There was an error in this gadget

bg

My Blog List

HEDGEBEEWHY PHOTOGRAPHY

About Me

My photo
Aku adalah aku, hanyalah seorang hamba Allah yang sentiasa mengharapkan keredhaanNya. Sesungguhnya aku seorang hamba Allah yang banyak kekurangan dan aku sentiasa mencuba untuk mencari cahayaNya.

Followers

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Visited