Tuesday, December 23, 2008

I Follow...

MY LUCKY FOUR FACTS
Memandangkan aku tengah ada mood nak mengupdatekan blog aku kali ni, maka aku try layan tagg TPE ni. 

• Four jobs I’ve had in my life:
i) Prime Minister of Papua New Guinea
ii) CEO of hedgebeewhy.blogspot.com
iii) Cleaner kat Daya Bumi (ini betul punya, masa lepas spm)
iv) Pembancuh air (ni pun masa lepas spm)

Sejarah...customer order teh o ais, aku bagi coke ais. Punye bengang mamat tu, regular cust. lak tu. manalah aku tau, masa tu baru seminggu keje kat kedai makcik aku tu.

• Four movies/TV series I would watch over and over: (oh, this is hard rock bei beh..)
i) P Ramlee movies
ii) Akademi Fantasia (santai...boleh lelapkan mata)
iii) Tom Tom Bak (terpaksa join...turn tina)
iv) Bolasepak (kategori tv series gak ke?)

• Four places I’ve lived:
i) Tebong, Melaka
ii) Bahau, Negeri Sembilan
iii) Gua Musang, Kelantan
iv) Bangsar, USA

• Four places I’ve been for the past one week:
i) Port Dickson
ii) (office) KL Sentral
iii) Bangi (lunch kambing bakar)
iV) Jiran...kenduri kahwin

• Four people who e-mail me regularly:
i) cattwomann (my wife)
ii) Friends.
iii) Colleagues.
iv) Britney Spears

• Four of my favorite food:
i) mom's sambal tumis ikan bilis and jering di serikan dengan pucuk ubi petai masak lemak kuning tempoyak...mcm tak brape betul susunan nama tu (aaaa..salivating nih!!) apa tuh??
ii) Nasi Kandar Penang
iii) Nasi Ayam Hailam, Bkt Bintang
iv) Oppsss..lupe, bini aku punya masakan la, apasaja asalkan air tangan bini.

• Four places I would rather be right now:
i) curled up on my bed, sleeping.
ii) PD with my wife
iii) Japan with doraemon
iv) heaven (oh...aku tak sanggup ke nerakamu namun ku tak layak ke syurgamu)

3 comments:

the elf said...

Four movies/TV series I would watch over and over: (oh, this is hard rock bei beh..)
i) P Ramlee movies
ii) Akademi Fantasia (santai...boleh lelapkan mata)
iii) Tom Tom Bak (terpaksa join...turn tina)
iv) Bolasepak (kategori tv series gak ke?)

piiiiiiiiiiirahhh..bukan sasquatch mountain ke??

eh, ooo penah jadi tea man rupanye...teh o ais ngan coke ais..abg pekak ke ape ek..jauh gila bunyi die...mental!

hedgebeewhy said...

hahaha...sasquatch mountain the best movie forever and ever...x sabar nak tunggu sequel dia nexyear.

Mmg jauh gila bunyi teh o ais dgn coke ais...entahla labuuu

SuhailaJohanBokhari said...

Prime minister papua new guini??? padanlah negara tu porak peranda sampai sekarang. Laki aku siap ada escort nak pi keje masa kat sana high crime.... kalaupun nak jadi prime minister carilah negara yang best sikit macam India ke, Pakistan ke, ....

There was an error in this gadget

bg

My Blog List

HEDGEBEEWHY PHOTOGRAPHY

About Me

My photo
Aku adalah aku, hanyalah seorang hamba Allah yang sentiasa mengharapkan keredhaanNya. Sesungguhnya aku seorang hamba Allah yang banyak kekurangan dan aku sentiasa mencuba untuk mencari cahayaNya.

Followers

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Visited