Wednesday, November 12, 2008

Testing testing

Harap Maaf, blog ini dalam percubaan template baru, segala kesulitan amatlah dikesali. Aku rasa dah berjam-jam aku membuang masa dok test try tengok template baru...tiada yang berkenan dihati. Buat mase ni pakailah dulu template ni. Wa sudah fenatlah...nak tidooo.

5 comments:

corneamelayu said...

elok kau design je template sendiri baru puas ati...

hedgebeewhy said...

tulah... tapi lagi aku tak tau camne nak buat. hehehe...layannn

shanim said...

huk ulo..dah nak kat sebulan lebey wei..setakat design je gempak tapi takdak update buatpeeeeeeeeee.........hahahahahahahah

hedgebeewhy said...

wei...update designpun kira update jugak la tu weiiiii....hahhahhaaa

Hidemichimomotani said...

aku paling suka yang part last tu...tido!

There was an error in this gadget

bg

My Blog List

HEDGEBEEWHY PHOTOGRAPHY

About Me

My photo
Aku adalah aku, hanyalah seorang hamba Allah yang sentiasa mengharapkan keredhaanNya. Sesungguhnya aku seorang hamba Allah yang banyak kekurangan dan aku sentiasa mencuba untuk mencari cahayaNya.

Followers

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Visited