Tuesday, November 18, 2008

Family Day Opis Nurul

Awal bulan itu hari 1 nov opis wife aku wat family day kat dnelayan beach resort, pengkalan balak, tempat yang skang ni kecoh pasal kepala babi tu la. nasib baik aku & wife tak mandi laut tu, qistina alamak... mandi la tapi bile aku story kat dia, dia kata lepas tu dia mandi kolam, kira ok latuhh. 

Ada mcm2 aktiviti, bbq (acara wajib kalu g tpt2 mcm ni), karaoke secara paksa, group perfomance, amazing race, lucky draw, poco-poco, coloring contest & fesyen show utk bebudak.
 

Gambar ni adalah design kat blakang t-shirt family day tu. Designernye sape lagi kalu bukan hedgebeewhy (sempat buat bisnes lagiii) Kalu korg tgk nama BUNGE tu adalah nama glamor nurul kat opis. pasal kat opis dia dah ada staf nama nurul so diorg soh pakai nama lain. Tuan punye diri bagi nama ni (katanya ada citer disebalik terciptanya nama tu)


Atas permintaan ramai termasuk bosnya sendiri, nurul diminta nyanyi...kenapa? Pasal bila kat opis wife aku ni suka buka lagu pastu nyanyi2..lagu agak2 a...metalica. tapi masa karaoke ni dia nyayi lagu hihi bye bye. katanya lagu yg dia nk xde so belasahhh je...nanti aku try download videonya.


ha aaa...yg depan sekali tu la bos dia, aku yg tersorok kat belakang tu. Ini masa kami kena buat persembahan, nyanyi lagu Bila Larut malam...sepatutnya ada jantan sorg lagi tapi dia dah cabut awal2 lagi. yg ni aku xleh download videonya...kelakar siotttt.


Aku suka gambarni...tau kenape?? mesti xtaukan hahaha...akupun tak tau...hhahaha. Sebenarnya aku suka gambar ni pasal qistina yg snap masa aku tunggu nurul gi checkout. gambar terbaik yg pernah dia shoot.


Menang lagii...asal ada tresure hunt je aku menang...asal aku menang je tresure hunt..team kami menang no 1, dapat hamper & duit RM5000 sendiri punya...hahaha..tupun kalu ade.


3 comments:

shanim said...

alhamdullilah..

hidup rupenye blog ni ek...

hahahahah...citer la nape name wife mu Bunga? Bunga Citra Lestari kah? hihihihi

hedgebeewhy said...

aku dah tau kenape Bunge...

pada suatu hari nurul call adik aku tapi anaknya yg bernama farisha hanim pickup

farisha : hello, sape ni

nurul : hello ni emmm makcik bunge (cube mempermainkan anak buah aku)

farisha : hah..sape

Nurul : makcik bungeee

farisha : betol2 la

nurul : iye..makcik bunge

farisha : mamaaaaa....cik bunge nak cakapppp (jerit farisha memanggil mamanya)

mama : hello

nurul : hellooo...ni nurul la hahhaa

so keesokan harinya nurul call lagi

farisha : helloo

nurul : hello ni cik bunge cakap

farisha : alaa dah tau dah maktam (mak tam gelaran nurul dlm family)

jadi mulai saat itulah nurul terpikir nk pakai nama bunge kat opis.

sekiannn

liyana said...

ello..ni adik bunge lak nk ckp..hahaha..kelakar la babak ngan farisha tu..jujur sguh

There was an error in this gadget

bg

My Blog List

HEDGEBEEWHY PHOTOGRAPHY

About Me

My photo
Aku adalah aku, hanyalah seorang hamba Allah yang sentiasa mengharapkan keredhaanNya. Sesungguhnya aku seorang hamba Allah yang banyak kekurangan dan aku sentiasa mencuba untuk mencari cahayaNya.

Followers

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Visited