Saturday, September 20, 2008

5 tabiat buruk anda time sekolah...
1. suke conteng kulit kepala member dgn pen...
2. pernah sekali ponteng tapi lepas tu  menyesal pasal tak tau nak gi mane, saje nak try
3. curi balik 1 jam awal. time tu dah hujung tahun, kami bertiga balik panjat pagar blakang skolah tapi 100m kemudian kantoi, cikgu kejar kami ngan motor...kakaka bodoh sgt rasenye
4. tak buat homework. kena ramai2 junjung kerusi pusing satu bangunan dari tkt 1 smpai 4. tuuuhan saje yang tahuuuu peeeerasaankuu...
5. tak pernah pegi cek gigi, kan time skolah dulu ada klinik bergerak dtg skolah buat rawatan gigi.

3 favourite subject anda...kenapa?
1. Seni Lukis. glamor, lukisanku selalu jadi perhatian kengkawan. cikgu siap tampal kat blakang kelas lagi
2. History. cikgu cantik...
3. P.J tapi kekadang bengang sgt bila tak ade ape2 aktiviti...cikgu takdelah, bola takdelah

3 subjek yang anda tidak suka...kenapa?
1. english pasal dah terror sgt sampai tak boleh diajar...skang padan mukeee... ada english day la pulakkkkk...
2. sivik tak tau apa blajar...
3. Geography. suara cikgu yang mengajar mcm mendodoikanku utk tidoo..zzzzzzzzzzzzzz

Menarik pada kamu???
emmm..entah la...lu pikir la sindriiii

Kamu paling suka?
Suka berangan nak tu, nak ni. nak jadi mcm tu, nak jadi mcm ni.

Anda tidak boleh hidup tanpa?
Apalagi...nyawala...

Setiap malam sebelum tidur, siapa yang anda hubungi?
Allah...baca doa ke apeke sebelum tido.

5 comments:

shanim said...

ha....pandai pon buat tag.. oleh itu saye akan menge tag kan anda lagi nanti..yay!!!!!!!!

hedgebeewhy said...

boleh la ckit2..tu pun blajar dr member kat opis kite tu yg mmg kaki blog.skang ni dia dah ada laptop baru & broadband...cayalaaahh

school of thoughts said...

oh... bagusla abg HBY ni menjawab tag... at least kita tau ttg dia yg kita tak tau... ofis apa citer? tgk anak aku ni,rasa mcm nak berenti keje je, jaga dia... huhuhu

liyana said...

wahh... jawapan yg bijak..hehe.. bg semangat utk terus blogging

shanim said...

wei,
setakat tuka layout pehtu tak update serupa takyahhhhhhhhhhhhhhhtu

There was an error in this gadget

bg

My Blog List

HEDGEBEEWHY PHOTOGRAPHY

About Me

My photo
Aku adalah aku, hanyalah seorang hamba Allah yang sentiasa mengharapkan keredhaanNya. Sesungguhnya aku seorang hamba Allah yang banyak kekurangan dan aku sentiasa mencuba untuk mencari cahayaNya.

Followers

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Visited