Thursday, September 4, 2008

Aku & Nasi Kandar


Kalau nak tau, aku ni penggemar nasi kandar no 1. Kalau kat KL ni hampir semua pelosok aku dah pegi dan makan tapi org kata nasi kandar paling best skali kat Penang. So aku pun simpan impian utk ke Penang lagipun itulah satu2 nye negeri yang aku blum jejak...kire oversea la gak tu. Kalau tak silap ni gambar awal tahun ni, mase gi site visit Penang Sentral. Kata nyok (member kat sana) Line Clear ni antara yg paling popular. Akupung dgn penuh bangga bergambo depan kedai tu. Kalu tengok tempatnya..alahai ..celah lorong jer, kebersihannya wallahualam. Yang penting aku tak sakit perut sudah...Lauknye oklah best...saya bagi 4 bintang.
Helmi bos Penang Sentral yg shoot gambar ni, tengok signagenye jer wa dah telan ayak liuq...gluupp...

3 comments:

Hidemichimomotani said...

Oi...kot ye pun credit lah yang tukang ambik gambar tu!huhu....

hezri said...

sori la bro...wa ingat lu tapi masa wa taip tu terlupe lak nak credit name lu tapi apepun gambar ni memang antara favourite wa...nice shot, lu memang besttt...

Hidemichimomotani said...

Kamera power beb...gua kalau dapat kamera macam tu gua hentam cukup2 beb!

There was an error in this gadget

bg

My Blog List

HEDGEBEEWHY PHOTOGRAPHY

About Me

My photo
Aku adalah aku, hanyalah seorang hamba Allah yang sentiasa mengharapkan keredhaanNya. Sesungguhnya aku seorang hamba Allah yang banyak kekurangan dan aku sentiasa mencuba untuk mencari cahayaNya.

Followers

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Visited