Tuesday, March 3, 2009

Underground Band

Masih lagi aku nak bercerita mengenai Photocamp yang lalu, lantaklah kalu korang dah bosan aku peduli apa, ini blog aku yang punya...bukan Man Belon yang punyeeeee!. Sebenarnya aku baru je dapat gambar2 Teknik Pengcahayaan grup aku ni, itupun aku copy dari blog Moqh fasi aku. 

Aku memang suke bangat teknik ni pasal sebelum pegi photocamp aku memang tatau langsung macam mana nak buat gambar2 macam kat bawah tu. Aku fikir macam susah, kena ada studio dan bermacam flash tetapi rupa2nya very simple dgn tak payah studiopun, tak payah banyak flashpun, kat luar rumah terang benderangpun boleh hasilkan teknik macam tu...pergghhhhh!

Pada mulanya memang kami kering idea pasal semuanya boleh dikatakan first time nak buat art directing, macamana nak direct supaya posing tu tak nampak kayu sangat, angle mesti cun tetapi hasil tunjuk ajar fasi kami dan teamwork yang sporting akhirnya kami dapat selesaikannya dgn baik sekali. Tema gambar kami "Underground Band".















4 comments:

Masyitah Jailani said...

hezri..mintak ampun!ita lmbt sangat bg gmbr lighting pd hezri..sumthing came up.ita x sempat nk wat pape kat gmbr2 kite..sorry ye.

Hidemichimomotani said...

aku tgk dlm bebanyk...pic ko yg paling cun. Especially yang jumping tu!

hedgebeewhy said...

ita
no prob, dah dapatpun.

momotani
ye ker pujian ko tu...aku terharu, tq. Lompatan model tupun mmg cun.

phikool thong said...

aah..lompat mamat tu smrt..takla bersepah.

There was an error in this gadget

bg

My Blog List

HEDGEBEEWHY PHOTOGRAPHY

About Me

My photo
Aku adalah aku, hanyalah seorang hamba Allah yang sentiasa mengharapkan keredhaanNya. Sesungguhnya aku seorang hamba Allah yang banyak kekurangan dan aku sentiasa mencuba untuk mencari cahayaNya.

Followers

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Visited