Friday, January 30, 2009

Aku nak cipta rekod!

Hi kawan kawan blogerz, disini aku nak buat pengumuman yg aku akan buat satu kerja yg tak seberapa gila. Tapi akan sedikit membebankan hari hari aku. Entah apahal aku tak tau tapi mmg tetiba terghairah plak aku nak buat benda ni.

Nak tau apakebendanya....?

Mulai 1 februari sehingga 28 februari 2009 yaitu selama sebulan, aku akan mengupdate blog aku setiap hari berterusan sepanjang bulan februari tu.

Tak kisah berapa kali sehari aku post dan apa critapun asalkan aku tak miss walaupun satu hari.

Tujuannya sukak-sukak.

Habuannya, aku akan dapat gaji aku hujung bulan tu...hehehe

Cabaranya, 23,24 dan 25 februari ni aku ada Photocamp yg confirm tak bleh balik rumah dan mungkin tiada access internet, namun aku tetap sahut cabaran mu Hezri.

Aku juga cabar bloggerz yg ada kat link aku tu utk turut serta, kita celen sapa kalah dia kena belanja makan kat kg atap...amacam ada brani?

10 comments:

SuhailaJohanBokhari said...

Aku cume tertarik yang Kg Atap tu je... erm..nyum..nyum

the elf said...

eh wei, takyah la nak tunggu bulan feb je, dah tentu2 nye sayalah pemenang ok. hari2 ku update! ok. saya sahut cabaran anda! akan ku monitor korang yg lain. Selamat Berjaya dan Jaga2. Kari Kepala ikan di penghujung bulan feb!! i like!!!!

hedgebeewhy said...

Perghhh...dah ada yg brani...mmg tercabar rasanya almaklumlah yg sahut nipun bukan calang2, kalu tgk track rekod mmg #1, tq TPE i like too...mari kita tgk siapa yg kenaaa!!!!

school of thoughts said...

Ummi Aryssa pun nak join... kalau aku kalah, aku belanja korang makan kat kedai2 best kat ofis (bukan mcd dan kfc... tentunya). Sbb aku takdak kete nak bawak pi jauh2... huhuhuh....

Mari kita tgk sapa yg kene!!!

hedgebeewhy said...

No prob ummi...kalu ko kalah akan ku jadi driver ke kg atap....amin.

liyana said...

hehe..tahu kah kamu..tarikh post tu bleh dirancang?? abg hezri leh buat siap2 post utk 3hr g camping, pastu ejust ms bile post tu bakal disiarkan..hihi...nway, cabaran yg menarik

hedgebeewhy said...

oh iye ke liyana, tqvm setel masalah aku. camane ek? syyyyy.....

Hidemichimomotani said...

Aku sahut cabaran mengomen entri engkau tiap2 ari, bleh? agak2 disqualified tak?

liyana said...

mcm mane nk terang ye..just click kat post option bwh new post yg kiter buat..then tukar lah tarikh n ms article bakal dipublish .. nanti die cop schedule..bukan draf tau..selamat mencube..

p/s: stay on the game kan wpon schedule post..yg pntg usaha tulis post kan..hihi

hedgebeewhy said...

oh tenkiu liyana...tapi diorg ni cek setiap hari blog yg bertanding.

There was an error in this gadget

bg

My Blog List

HEDGEBEEWHY PHOTOGRAPHY

About Me

My photo
Aku adalah aku, hanyalah seorang hamba Allah yang sentiasa mengharapkan keredhaanNya. Sesungguhnya aku seorang hamba Allah yang banyak kekurangan dan aku sentiasa mencuba untuk mencari cahayaNya.

Followers

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Visited