Monday, January 26, 2009

last day




hari ini last day kami kat sini, jap lagi dah nak check out...arggghhhh bosannnn, sok dah nak keje....malasnyeeee.

Kami dah 2 malam kat sini, family aku, adik, kakak & mak. Ok la sonok gak sekali sekala tugeder geder macam ni. Kami dok satu aptment 3 bilik.

2 comments:

school of thoughts said...

1 apmt 3 bilik... kat mana? berapa harga? aku plan nak pi gak kelak. bulan march kot...

hedgebeewhy said...

walaupun aku dah bagi tau secara lisan kat SOT aku nak jawab gak soalan ko tu kat sini.

Tempatnya di Port Dickson, Ilham Resort. Harganya semalam RM480 (ground floor). Ok la kalu pegi ramai2 mesti x boring pasal boleh lepak2 hall atau kat poolside sambil gosip2.

There was an error in this gadget

bg

My Blog List

HEDGEBEEWHY PHOTOGRAPHY

About Me

My photo
Aku adalah aku, hanyalah seorang hamba Allah yang sentiasa mengharapkan keredhaanNya. Sesungguhnya aku seorang hamba Allah yang banyak kekurangan dan aku sentiasa mencuba untuk mencari cahayaNya.

Followers

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Visited