Sunday, June 14, 2009

Orang Duit

Inilah muka muka yang menjaga duit di BSD. Tanpa mereka pincanglah syarikat tapi kalu tanpa syarikat goncanglah mereka. Jadi antara mereka sama sama penting. Gambar ni diambil bukan tujuan suka suka tapi atas permintaan pioneer kat situ, incik asnol. Dia mintak aku buat kad pasal haritu adalah hari terakhir budak budak praktikal iaitu eddy, wawa dan liza tapi last day liza 30 jun nanti. Diorang buat farewell party untuk 3 orang tu. Makan pizza hut tuuuu...dah lama aku tak makan pizza sejak aku memboikot product yahudi ni tapi oleh kerana orrrangggg belanje ... jadi aku makan dan makan.

6 comments:

Hidemichi said...

woo...pandai depa tu ye...alasan untuk mengecilkan budget...buat within department je. Untung bilik bertutup!

r.i.f.h.a.n said...

eh,
rif dan sarah punya farewell party x dpt2 lg nih??

bila nak way??

x aciiii,...!!

Peri Ungu said...

TAK ACI!!!!!!!!!!!! bila nak buat sessi photog di tepi tangga??? di mana janji manis mu??

oh meh i tolong jawab comment.

hidemichi,
finance memang camtu, mereka kedekut. tapi nasib baik i kena invite. hihihi

rif,

err..bos awak kedekut lah...hahaha..kidding.

corneamelayu said...

apasal makan x ajak aku ni?!!!...ni yang aku rasa mcm nak cucuk cuping telinga korang...

r.i.f.h.a.n said...

Huh kak Shanim, statement tu kasi cover2 sikt..heheheehehe....

hedgebeewhy said...

hidemichi
nasib baik aku dijemput...kalu tidak....

rif
lupekan saje...hehehe

Peri
tq tolong jawabkan...bleh jadi PA gue.

Cornea
ko cucuk cuping diorg buat sate...bleh buat farewell utk rif...hahahah

There was an error in this gadget

bg

My Blog List

HEDGEBEEWHY PHOTOGRAPHY

About Me

My photo
Aku adalah aku, hanyalah seorang hamba Allah yang sentiasa mengharapkan keredhaanNya. Sesungguhnya aku seorang hamba Allah yang banyak kekurangan dan aku sentiasa mencuba untuk mencari cahayaNya.

Followers

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Visited