Friday, July 11, 2008

6 comments:

corneamelayu said...
This comment has been removed by the author.
corneamelayu said...

makin dasat blog lu ni...gua teringin nak buat mcm ni gak...hehe..nanti bila gua dah capai objektif gua..gua bikin satu mcm lu punye..

http://thefast-cars.blogspot.com
http://plsdrivesafely.blgspot.com

Hezri Yaakub said...

boleh la...wa baru nak try & error tapi layan gak la wat menatang ni, sampai 2-3 pagi la dok mengadap.

corneamelayu said...

shahida pun dah start buat google adsense dah...dkt 2nd blog dia...iklan yg dia dpt mahal gak tu...silap2 dia dpt check google dulu drpd aku hehe

hedgebeewhy said...

Pehhh...cayalah, nak try gak buat adsense tu tapi mcm tak reti nk kena jumpe sifu dulu...

Hidemichimomotani said...

Buat yang tak tahu...video tu adalah tentang isu "Global Warming". Selamatkan Bumi Kita!

There was an error in this gadget

bg

My Blog List

HEDGEBEEWHY PHOTOGRAPHY

About Me

My photo
Aku adalah aku, hanyalah seorang hamba Allah yang sentiasa mengharapkan keredhaanNya. Sesungguhnya aku seorang hamba Allah yang banyak kekurangan dan aku sentiasa mencuba untuk mencari cahayaNya.

Followers

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

Visited